Hotels, restaurants, turistic programs, sights in Hungary

 

Az úticél és környéke
egy helyen!

« Összes magyarországi látnivaló blog

A száguldás szerelmeseinek - Bobpályák Magyarországon

08/12/2021
Imádod a lejtőn való száguldást? Egy szuper családi programot keresel? Akkor ne habozz tovább és látogass el hazánk bobpályáinak egyikére és élvezd a sebesség élményét!

A család apraja-nagyja remekül szórakozhat, miközben csodálatos tájakban gyönyörködhetünk. Legyen szó balatoni panorámáról vagy erdei környezetről.

E heti blogunkban bemutatunk néhány hazai bobpályát, ahol igazán felejthetetlen élményben lesz részed.

Soproni Bobpálya  Sopron

Soproni Bobpálya

Soproni Bobpálya

A bobpálya Sopronban a 84-es főút mellett a Bécsi dombon helyezkedik el. Igazi nyári aktív kikapcsolódás a bobozás gyerekeknek és felnőtteknek is.

A bobok kétszemélyesek, azonban egyedül is igénybe lehet venni. Nincsen bennük biztonsági öv, ezért fokozottabb figyelem szükséges az egyensúly megtartása érdekében, valamint mérsékeltebb tempót javasolnak.

Felvonó hossza: 340 m
Felvonórész: 3-4 perc
Kanyar: 13
Lesikló hossza: 900 m
Lesiklórész: 3-6 perc
Szintkülönbség: 26 m Bővebben »

Balatonibob Leisure Park  Balatonfűzfő

Balatonibob Leisure Park, 2 bobpálya, balatoni panoráma!

Balatonibob Leisure Park, 2 bobpálya, balatoni panoráma!

Gyerekprogram? Családi program? Hétvégi időtöltés? Egész napos balatoni kirándulás?
Gyertek el a Balaton északi partján, Balatonfűzfőn, csodás természeti környezetben található BalatoniBob Szabadidőparkba, ahol egész napos, fullos élményt kínálunk a gyerekes család vagy a baráti társaság minden tagjának!

Két szuper (összesen 1,5 kilométer hosszú!) bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van, és a bobozáson kívül számos más – részben ingyenes! – szórakozási lehetőséget nyújt, legyen szó egyszerű suli utáni lazulásról, hétvégi programról vagy nyaralásról, buliról, osztálykirándulásról, céges rendezvényről. Már maga a bobozás is dupla élmény, hiszen Magyarországon ez a leghosszabb olyan dupla bobpálya, amelyen a bobok sínre rögzítve futnak.

Természete ... Bővebben »

Sobri Jóska Élménypark  Kislőd

Sobri Jóska Élménypark

Sobri Jóska Élménypark

Kalandpark a Bakony ölelésében fekszik, festői környezetben 30 hektáros területen. Nálunk található Magyarország legnagyobb erdei drótkötélpályája.

Az élménypark közel 50 játékelemmel, megannyi élménnyel és szórakozási lehetőséggel várja a kalandvágyókat Kislődön, a Bakony szívében.

2020. júniusában két új, a kontinensen is egyedülálló játékkal bővültünk:
- Airbike: Tekerj át a tó felett 11 méter magas függő bringapályákon
- Extrém Hinta: Hintázz 11 méter magasból az Extrém hintával, amit egyszerre akár hárman is kipróbálhattok!

A szuperhősök közkedvelt játékai közé tartozik a Megazipline pálya, amely Európában is különlegesnek számít, de mindig nagy sikere van a Bob pályának, a Hajócsúszdának, a Hófánknak, az Ejtőgépnek és a Drótkötélpályáknak is!

Jöjjön, állítsa meg az id ... Bővebben »

Visegrádi Bobpálya  Visegrád

Visegrádi Bobpálya

Visegrádi Bobpálya

Felvonó hossza: 250 m
Felvonórész: 3-4 perc
Kanyar: 10-12
Lesikló hossza: 700 m
Lesiklórész: 5-6 perc
Szintkülönbség: 35 m

2009 végétől új érdekességgel várjuk minden kedves vendégünket. A élményfotó berendezés a pálya egy adott pontján készít Önökről a lesiklás közben egy pillanatképet.

A képek a kasszában megvásárolhatók! Bővebben »

Miskolci Bobpálya  Miskolc

Miskolci Bobpálya

Miskolci Bobpálya

Magyarország legizgalmasabb erdei bobpályája Miskolctapolcán a Csónakázó-tó és a Barlangfürdő közvetlen szomszédságában található.
Különleges élményt kínál kicsiknek és nagyoknak a mintegy 850 m hosszú, egész évben üzemelő alpesi bobpálya.

Az évszázados fák között sikló bobok a szánkózás élményét adják minden évszakban, ahol mindenki maga választja meg a számára élményt nyújtó sebességet. Különös élményt nyújt esti időszakban a kivilágított pályán lesiklani.

A pálya gyártója a bobpálya építésében világelső német Wiegand társaság. A német minőség garantálja a pálya teljes biztonságát, azt bárki használhatja 3 éves kortól 99 éves korig, egyedül vagy párosan.

Osztálykirándulás esetén csoportos kedvezmény. ... Bővebben »

X-Trém Bob  Szilvásvárad

X-Trém Bob

X-Trém Bob

Bobpályánk 2008. decemberére készült el, és a bobozást szeretők december 26-tól élvezhetik ezt a remek szórakozást. A pálya Szilvásváradon a Szalajka-völgy bejáratánál, a sípálya melletti erdőterületen található.

Különlegessége, hogy ez egy egycsöves pálya. Magyarországon ilyen típusú még nem épült, ez a szilvásváradi az első ilyen technológia, amely Ausztriából, a Brandauer cégtől származik. A bob-kocsik egy 15 cm átmérőjű tarajos csövön gurulnak 17 kerék segítségével teljes biztonságban. A kocsik egyszemélyesek, de lehetőség van gyermekek szállítására 7 éves korig.

A bobozó biztonsági övvel be van kötve, ezenkívül háttámla és ülésbetét is gondoskodik a biztonságról. Az utasként szállított gyermek külön biztonsági övvel van bekötve. A bob-kocsiban található egy kar, amivel minde ... Bővebben »

Kalandpark és Bobpálya  Balatonboglár

Kalandpark és Bobpálya

Kalandpark és Bobpálya

Parkunk a Balaton déli részén, Balatonboglár közepén 2 hektárnyi zöld területen, a Várdombon található az erdei Kalandpark.
A parkban bobpálya, kötélpálya, mászófal, sörös rekesz pakolás, drótkötél-csúszás, íjászat, zorb, játszótér található és a város jelképe a csodálatos Gömbkilátó. Családoknak, baráti társaságoknak, iskoláknak, óvodáknak remek szórakozást és kikapcsolódást tudunk nyújtani. Cégeknek remek tréning célpont, 30 fős termünk oktatásra is alkalmas, étkezést is tudunk biztosítani.

A park alatti parkolóban kényelmesen és ingyenesen leparkolhat. Egy kis séta és felfedezheti az erdei kalandparkot, ahol számos szórakoztató és izgalmas kaland vár minden korosztályt. A Magyarországon egyedülálló Gömbkilátóból káprázatos kilátás nyílik a Balatonra és este, ahogy a lenyugvó nap f ... Bővebben »

Zemplén Kalandpark  Sátoraljaújhely

Zemplén Kalandpark

Zemplén Kalandpark

Aktív pihenés, adrenalin, csúszás, mászás, száguldás, felejthetetlen élmények - mindez egy helyen a Zemplén Kalandparkban Sátoraljaújhelyben! Ha tél, ha nyár! Zemplén Kalandpark! A sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark egész évben élmény elemekkel várja kedves látogatóit. Szórakozás, kirándulás és kikapcsolódás a Zemplén Kalandparkban! Várjuk Önöket szeretettel!

Élményelemek: libegő, kilátó, bob, extrém átcsúszó kötélpálya, kalandtúra, sípálya, hófánk, játszótér, tanösvény, jégkorcsolyapálya Bővebben »


 
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By continuing to use this website you are giving consent to cookies being used. OK
For weekend
For next trip
Sometime
cancel